Skaffa ny energi på familjehelgen

Det rosa omslaget till inbjudan.

Umgås, fyll på energin och få verktyg för att hantera vardagen.
Allt händer på familjehelgen 11-13 maj.

Helgen vänder sig till familjer som har barn eller ungdomar (upp till 20 år) med dövblindhet. Inte minst syskon är varmt välkomna.

Familjehelgen är en fortsättning på ett lyckat arvsfondsprojekt och  drivs nu vidare i delvis ny regi.
Under tre dagar, från fredag eftermiddag, till söndag lunch, erbjuds alla i familjen aktiviteter och umgänge under avslappnade former i en fin och tillgänglig miljö på Bohusgården i Uddevalla. Där finns även bad- och träningsmöjligheter, inte minst badtunnan utomhus brukar uppskattas.

Under helgen erbjuds föreläsningar, workshops och olika aktiviteter som ska bidra till att ge enkla och användbara verktyg för att hantera vardagen och fylla på energin. Ett detaljerat program skickas ut närmare inpå helgen.

Familjehelgen arrangeras av Förbundet Sveriges Dövblinda (FSDB) tillsammans med Mo Gård. Erfarna personer från Mo Gård, Dövblind Ungdom och FSDB kommer att finnas på plats och erbjuda aktiviteter för barn och ungdomar när de vuxna deltar i aktiviteter för föräldrar.

Kostnaden är 1250 kr per vuxen (1100 kr för medlemmar i FSDB) plus 500 kr för familjens alla barn. I avgiften ingår mat, logi och alla aktiviteter.

Det finns fortfarande några platser kvar. Här finns inbjudan för nedladdning.

I projektrapporten  En helg kan göra skillnad  kan du läsa om tidigare familjehelger och vad de betytt för föräldrar och barn.