Verktyg för bättre hälsa – dags att anmäla

omslag broschyr Verktyg för bättre hälsaSnart är det dags för den femte familjehelgen i Förbundet Sveriges Dövblindas projekt ”Verktyg för bättre hälsa”.  Den äger rum 14-16 oktober på Ronneby Brunn i Blekinge. Syftet är att ge familjer som har barn med dövblindhet en chans att fylla på energinivåerna för att bättre orka med en vardag som ofta är tung.
— Under helgen blir det spännande och intressant inslag för såväl föräldrar och syskon som för barnen/ungdomarna med dövblindhet. Genom föreläsningar och workshops får ni enkla och användbara verktyg för återhämtning och prova-på-metoder för att kunna hantera stress och påfrestningar  bättre, säger projektgruppen i sin inbjudan.

Verktyg för bättre hälsa är ett projekt som finansieras av allmänna Arvsfonden. Målet är att stärka familjerna och förebygga ohälsa.

Den som är i Almedalen bör inte missa Verktyg för hälsas seminarium som hålls av Gunilla Kvist, FSDB:s föräldraråd och Pernilla Nagy i projektgruppen.  Seminariet hålls torsdagen 7 juli kl 14.15-15.00 på Kafé Strandporten, Birgers Gränd nära Packhusplatsen. Läs mer på fulldelaktighet.se

På Nkcdb:s hemsida kan du också läsa om projektet i artikelserien familjen i fokus och se vad deltagarna i det första seminariet tyckte.